L’Escola Catalunya i Teampartners han creat una varietat de serveis personalitzats per tot el col·lectiu educatiu que es poden dividir en tres categories principals:

  • Casals (d’estiu, Pasqua o dies de lliure elecció)

Cada any, a les èpoques de vacances els infants poden gaudir d’una experiència única a través dels nostres casals envoltats en temàtiques concretes. A més de les vacances d’estiu i Nadal, també organitza jornades diàries en dies de lliure elecció amb la inteció de millorar el concili familiar en horaris escolars i professionals. Aquí pots trobar més informació

  • Activitats per a les famílies

El programa Família, Esport i Salut (FES) està pensat per donar un servei personalitzat a les families de l’Escola Catalunya. Aquest servei consta de diferents activitats dirigides pel nostre personal amb l’objectiu de fomenta la pràctica esportiva entre les famílies. L’oferta actual és de running (per aquells interessants en millorar la condició física), sportdance (per realitzar exercicis de manteniment a través de la música) i pilates-ioga (convinació de dues grans tendències mundialment reconegues per a conectar la ment i el cos a través d’exercicis corporals)

  • Activitats per a l’equip docent

En motiu de l’èxit del programa FES, s’ha creat una extensió basada en l’oferta una activitat de ioga per a tot el col·lectiu de mestres i treballadors de l’Escola un dia a la setmana.