Aprofitem les extraescolars per educar en valors

Treballem amb tu per a organitzar les activitats extraescolars de la teva escola o el teu ajuntament

Adaptant-nos al projecte pedagògic de la vostra escola, integrem el temps de lleure per aprofundir en l’educació en valors (companyerisme, gestió del temps…) en un entorn més relaxat per als nens i nenes.

Ens encarreguem de que disposis del material necessari, de seleccionar els millors monitors i monitores,  de gestionar el tema administratiu i de realitzar un seguiment periòdic per garantir la millor qualitat del servei.

Vols que gestionem les activitats extraescolars de la teva escola o ajuntament?

Els valors, també en el temps de lleure

Aprendre a col·laborar amb els que ens envolten, fomentar la creativitat, mantenir hàbits saludables en la pràctica esportiva o millorar la cohesió familiar. Les activitats extraescolars són llocs d’esbarjo educatiu.

La vessant educativa de les extraescolars

Treballem amb l’escola o l’ajuntament adaptant les activitats extraescolars al seu projecte pedagògic i comptem amb un equip de personal qualificat i en permanent formació per portar-les a terme.

Gestió professional de la part tècnica i administrativa

Ens podem encarregar de la gestió de les inscripcions i els pagament, oferint un servei integral que inclou des del procés de selecció de personal qualificat i la seva formació, al material necessari.

La qualitat en el servei i la satisfacció

Realitzem visites periòdiques per analitzar el funcionament, així com reunions i informes trimestrals, a més de posar a disposició dels pares i mares un servei d’atenció. Perque la qualitat i la satisfacció són el primer.

Abans

Dissenyem i planifiquem un calendari d’activitats. Ens encarreguem  de fer una selecció curosa dels monitors i monitores i de formar-los. Gestionem les inscripcions. I donem a conèixer les activitats a les xarxes socials.

Durant

Proporcionem tot el material. Disposem d’un servei d’atenció a les famílies. Gestionem el personal (pagaments, baixes, substitucions…) i els pagaments de les activitats. I realitzem inspeccions periòdiques, informes i reunions trimestrals per garantir la qualitat.

Després

Realitzem informes i memòries per a les escoles i ajuntaments. Portem a terme una sèrie de reunions internes per analitzar l’evolució del curs i millorar en tots els aspectes possibles. Ens continuem formant, tant en els processos de gestió com en els tècnics.

La importància de les activitats extraescolars

Les activitats extraescolars són una eina educativa i lúdica molt poderosa i beneficiosa. Ajuden als nens i nenes a millorar el seu nivell educatiu i les relacions interpersonals, mentre aprenen a gestionar el seu temps i organitzar-se.

Fomentem diferents àmbits amb cada activitat

Oferim una àmplia graella d’activitats extraescolars enfocades de desenvolupar aptituts i fomentar diferents àmbits en l’educació dels nenes i nenes, joves i, en general, de la unitat familiar.

Teampartners serveis extraescolars
Teampartners Serveis Extraescolars Activitats esportives
Activitat esportiva

Extraescolars des de P3 fins a 4rt d’ESO que fomenten l’activitat física i els hàbits saludables amb l’esport.

Psicomotricitat. Iniciació esportiva. Multiesport individual. Multiesports col·lectius. Arts marcials: judo, karate, taekwondo. Esports de raqueta: bàdminton, tennis, pàdel, tenis taula. Patinatge. Gimnàstica rítmica. Futbol sala. Bàsquet. Voleibol. Handbol. Rugby. Escacs. Dansa. Hip-hop. Funky. Balls moderns. Atletisme. Hípica. Gimnàstica artística. Natació.

Teampartners serveis extraescolars Creativitat
Art i creativitat

Enfocades a donar eines als nens i nens per a fomentar la seva creativitat a través de l’expressió artística.

Arts Plàstiques. Teatre. Jocs d’expressió. Cuina. Batucada.

Teampartners Serveis Extraescolars Concili familiar
Concili familiar

Oferim els serveis d’acompanyaments i d’acollida, que permeten millorar el concili familiar i compaginar els horaris laborals i educatius.

Acompanyaments. Servei d’acollida.

Teampartners serveis Aprenentatge
Aprenentatge

Millorar el nivell educatiu i complementar la formació en un ambient més distés és un altre dels àmbits en el que es poden centrar les activitats extraescolars.

Anglès. Francès. Alemany. Informàtica. Robòtica. Reforç Escolar. Tècniques d’estudi. Ludoteca.

Teampartners Serveis Extraescolars Cohesió Familiar
Cohesió familiar

L’activitat Fem Família té com a eix principal la unió del nucli familiar i permet fomentar la cohesió de la família.

Inclou activitats variades per tal de treballar diferents valors associats a l’entorn familiar: distribució de tasques per a un objectiu comú, empatia, responsabilitat o cooperació.

Teampartners Serveis Extraescolars Per a Joves
Activitats per a joves

En una etapa tan complexa com la pre-adolescència és important fomentar la millora de l’autoestima, l’acceptació personal i les relacions interpersonals amb activitats que els estimulin.

Monogràfics. Balls moderns. Crossfit infantil. Skate i patinatge. Bàsquet, futbol i voleibol .