Organitzem i gestionem de forma integral els casals vacacionals

Proporcionem als nens i nenes un espai lúdic i educatiu en temps de vacances

Entenem que els casals són la millor eina per conciliar la vida laboral i familiar, a més de proporcionar als nens i nenes un espai lúdic i educatiu en temps de vacances. Treballem organitzant i gestionant els casals més adients per a cada entorn i espai.

Planifiquem activitats temàtiques per a cada casal amb personal qualificat per portar-les a terme. També ens encarreguem de proporcionar el material necessari i de tota la part administrativa (inscripcions, pagaments, substitucions…).

Vols que gestionem els casals de la teva escola o ajuntament?

Una educació singular

Tallers creatius, activitats amb esports d’aigua, sortides… els casals proporcionen als nens i nenes un altre format d’activitat educativa, que barreja aprendre i divertir-se.

Conciliació familiar

Amb serveis d’acollida i de menjador, els casals són la millor ajuda per a conciliar la vida familiar i laboral de forma òptima durant les vacances escolars.

De 3 a 16 anys i a l’estiu, l’hivern i la primavera

Organitzem casals per a nens i nenes de 3 a 16 anys, aplicant objectius pedagògics per a cada edat i activitat. Els nostres casals es poden gaudir a l’estiu, nadal i setmana santa.

L’eficiència d’un servei integral

Des de la planificació, la programació i les inscripcions, fins al seguiment diari i la realització de memòries, la gestió integral aporta avantatges des del punt qualitatiu i d’eficiència.

Els millor professionals

Tenim els millors professionals treballant cada dia en la organització i gestió dels casals. Seleccionem els monitors més adients per a les activitats proposades i tenim cura de la seva formació. Els millors professionals treballant per que els casals siguin un èxit.

Totes les garanties

Ens reunim periòdicament tant amb famílies i clients com amb el nostre propi personal per analitzar el funcionament del servei i disposar de la informació més acurada per donar sempre un servei impecable. I, en el cas d’un imprevist, disposem d’assegurança d’accidents i responsabilitat civil.

Aprendre també en vacances

Apliquem als nostres casals objectius pedagògics per a cada activitat, barrejant de forma divertida la part lúdica i la part educativa. Educar en la natura, aprendre a treballar en equip, ensenyar a competir de forma sana… I valors tan importants com compartir, relacionar-se o respectar.

També en anglès

Res és tan efectiu com la immersió per aprendre bé un idioma. I un bon moment per posar-ho en pràctica és integrar-lo en les activitats lúdiques del casal. Oferim la possibilitat de programar algunes activitats o tot el casal en anglès.

Teampartners Serveis Organització de casals