Gestió completa del servei de menjador

Servei de cuina adaptat a cada escola i activitats per aprofitar el temps de menjador

Oferim un servei integral de gestió de l’espai del migdia, que inclou el servei de cuina i menjador i la organització d’activitats lúdiques per abans i després de dinar, enfocades a aprofitar el temps de menjador per desenvolupar les intel·ligències de cada nen i nena amb activitats lúdiques dirigides per personal qualificat.

Amb menús adaptats per a vegetarians, celíacs, no làctics o sense porc, i menús especials per al professorat. I tant per a escoles que disposin de cuina pròpia (amb servei de cuina in-situ) com aquelles que no en tinguin (amb servei de càtering fred i calent).

Vols que gestionem l’espai de menjador de la teva escola?

Coneixem els aliments saludables i sostenibles

La importància d’aprendre què es una alimentació saludable i de proximitat i de ser conscients de la seva sostenibilitat es fonamental.

Hàbits a taula… i abans de seure a menjar

Rentar-se les mans abans de dinar, seure bé a taula o fer servir els coberts correctament són hàbits que els nens i nenes tindran per a tota la vida.

Aprenguem a respectar l’espai i a les persones

Tant el més proper com el més global: des de respectar els espais comuns de l’escola i les persones que els envolten fins a entendre i valorar el reciclatge.

Treballem les intel·ligències mentre juguem

És bàsic que els nens i nenes gaudeixin del seu temps lliure. Però el podem aprofitar per potenciar les seves intel·ligències de forma lúdica i divertida.

La gestió de la cuina i el menjador

Treballem amb partners especialitzats en el sector de la cuina casolana professional amb aliments de proximitat i temporada. Ens encarreguem de seleccionar i coordinar l’equip humà de monitors de menjador, així com de la seva formació.

La gestió de les activitats lúdiques

Organitzem les activitats de lleure pre i post dinar, enfocades a treballar les intel·ligències dels nens i nenes de forma divertida, adaptant-nos al projecte pedagògic de l’escola. Proporcionem el material lúdic.

Les gestions tècniques i administratives

Ens encarreguem de la gestió de les inscripcions i cobraments del servei. Tenim cura de la organització del personal (substitucions, nòmines…). Presentem informes per a les famílies i l’escola.

Potenciem el talent i la diversitat

Quantes vegades has sentit allò de que cada infant és un mon? En realitat, cada nen o nena és un conjunt de capacitats específiques interrelacionades. Des de Teampartners proposem i organitzem activitats lúdiques que permeten desenvolupar el talent i la diversitat d’una forma divertida.

Teampartners Serveis Espai Migdia Inte·ligències