Gaudint de les activitats esportives

Fem créixer a les persones a través de la pràctica esportiva i del lleure.

De temporada

Activitats específiques per a temporades concretes: casals d’estiu, setmana santa o hivern, programes aquàtics d’estiu o campanyes de promoció esportiva. Cobrim totes les temporades per a activitats d’interior i exterior.

Activitats puntuals

Festes de l’esport i jornades de dinamització, curses de tot tipus i format així com festes de cloenda de programes esportius. L’esport com a eina per potenciar valors col·lectius i individuals.

Salut i benestar

Actuacions de promoció de la salut individual a través de l’esport amb la gestió de programes de fitness i aquàtics per a adults, activitat física per a gent gran i joves, així com a programes per a col·lectius especials.

De lleure

Les activitats d’esport recreatiu són la forma perfecta d’oci saludable i a Teampartners proporcionem les eines per a crear programes de dinamització de l’esport per a joves i la organització de lligues.

Vols oferir un programa esportiu i necessites ajuda?

Dinamització de la pràctica esportiva

La pràctica esportiva és un dels pilars per a una vida saludable. A Teampartners ens prenem molt seriosament la promoció de l’esport i per això treballem en la gestió de programes esportius per a totes les edats. Programes de temporada, activitats puntuals, programes integrals de salut i benestar i activitats de lleure.

Ets un ajuntament, un club esportiu o una escola i vols oferir programes per incentivar la pràctica d’un esport? Podem ajudar-te a planificar les activitats més adients i a portar-les a terme, encarregant-nos de tot: des de la gestió de l’espai fins a la part administrativa (inscripcions, personal, pagaments…).