La teva instal·lació en bones mans

Treballem per dinamitzar la pràctica esportiva i optimitzar l’ús del teu espai.

Complexos esportius

Realitzem de forma integral o parcial l’explotació de recintes esportius, resolent totes les necessitats de gestió d’aquest tipus de complexos.

Planificació i realització de l’estudi de viabilitat, formació del personal o posada en marxa de programes esportius.

Espais de raqueta

Ens encarreguem de la dinamització de l’espai i de la gestió dels lloguers de les pistes, la organització de tornejos i la planificació i posada en marxa de programes formatius.

Sense oblidar els serveis auxiliars com el manteniment de l’espai, neteja, atenció al client…

Piscines a l’aire lliure

Amb una àmplia experiència en la gestió de piscines a l’aire lliure, mantenim i cuidem l’espai garantint les condicions higiènico-sanitàries òptimes.

Gestionem el personal, la venda d’entrades i abonaments i realitzem auditories periòdiques del servei.

Camps de futbol i pavellons

Treballem per millorar l’eficiència dels camps de futbol i pavellons, maximitzant els seus usos per tal de dinamitzar l’oferta esportiva municipal.

Col·laborem estretament amb ajuntaments, clubs i escoles per facilitat la gestió d’aquest tipus d’equipaments.

Estàs interessat en que gestionem el teu complex esportiu?

Experiència i coneixements

Des de que vàrem començar a Sant Cugat del Vallès amb la gestió de diversos equipaments i activitats municipals, a Teampartners hem anat adquirint més i més experiència en aquest àmbit de gestió esportiva. Avui portem amb èxit diferents espais en els que ens encarreguem de donar servei per a la pràctica esportiva i d’activitats de lleure.

Entenem la gestió d’un espai esportiu com un projecte global en el que unim la visió empresarial, la vessant tècnica de l’activitat esportiva i la part més pràctica de la gestió diària, per poder oferir un servei professional i modern en el que integrem les últimes tecnologies i sense oblidar que la nostra finalitat és la satisfacció de les persones en la realització d’un esport.