Esdeveniments esportius amb esperit guanyador

Activa el teu poble o crea imatge de marca amb esdeveniments esportius a la teva mida.

Esdeveniments per a ajuntaments

La organització d’esdeveniments esportius puntuals o incloses a les festes populars d’un municipi són una bona iniciativa de dinamització amb activitats col·lectives divertides i saludables.

Esdeveniments privats i d’empresa

La potència de l’esport a l’hora de crear imatge corporativa és un dels al·licient per organitzar esdeveniments esportius promocionals amb la teva marca.  També és una bona forma de motivar la teva plantilla.

Lligues, campionats i tornejos

Si disposes de la infraestructura, et podem ajudar a planificar i dur a terme esdeveniments com lligues, tornejos i campionats. Ens encarreguem de tot: des de la planificació, organització i promoció, a la posada en marxa.

Stages i training camps

L’esport ajuda als més petits a prendre consciència del la seva salut, a aprendre a treballar en equip i a competir de forma sana. Els campus esportius són una gran forma de divertir-se en un entorn esportiu.

Vols que organitzem un esdeveniment esportiu?

L’èxit d’un esdeveniment esportiu

Comptem amb els professionals més preparats en la organització d’esdeveniments esportius, amb els recursos i amb una metodologia de treball en un equip multidisciplinar que facilita dur a terme amb èxit la organització integral d’un esdeveniment esportiu, sigui quina sigui la seva envergadura.

Des de carreres populars, duatlons o triatlons, fins a la gestió de lligues i tornejos, training camps o la posada en marxa d’esdeveniments corporatius per a la teva empresa, posem a la teva disposició la nostra experiència en la gestió de personal, la gestió esportiva i el servei integral que requereix aquest tipus d’esdeveniments.