El Torneig Nocturn Mixt de Futbol7 per a joves es consolida de forma rotunda!

By 18/04/2016Esport

Organitzada per la Penya Blaugrana i l’empresa de gestió esportiva Teampartners, es va celebrar el passat dissabte 16 d’abril’16, la 3a edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7, adreçat als joves d’entre 12 i 18 anys (ESO i Batxillerat).

Aquest Torneig, que ja s’ha consolidat completament a la nostra ciutat, va comptar amb la participació de 300 joves que van jugar en horari nocturn a la Zona Esportiva Municipal de Can Magí i la ZEM La Guinardera.

Amb tots els equips participants es van formar 2 grups (equips de 1r a 3r d’ESO) i (grups de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat), que van jugar els seus partits repartits en aquestes dues Zones Esportives Municipals.

L’objectiu del Torneig és transmetre tot un seguit de valors als joves els quals havien de fer una sèrie de tallers de sensibilització sota el lema “Enganxa’t als bons hàbits”.

Aquests tallers els va dur a terme l’empresa 1 segon, que van estar ells els que van dissenyar aquestes activitats.

La convocatòria del Torneig ha estat molt ben rebuda per part de tots els joves que hi han participat sota un ambient molt sa i molt il·lusionats.

Els quatre primers classificats de 1r a 3r d’ESO han estat: Proassos FC, Les Mandonguilles de l’iaia, Los Ángeles Caidos i Notingham prisas. Els quatre millors equips de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat han estat: Jabalisteam, Rayo Vallecano, Notingham Prisas i Seven Up.

Els premis pels guanyadors van ser donats pel F.C. Barcelona. També van tenir premi; l’equip més divertit, l’equip amb el nom més original i a l’equip que va demostrar un millor “Fair Play” durant la competició. Els premis van ser: 1 samarreta del Futbol Club Barcelona signada pels jugadors, dues pilotes del Barça, 2 entrades pel Trofeu Joan Gamper i, 2 entrades pel Museu del Barça.

Us deixem penjada una galeria d’imatges de tots els equips participants i us emplacem a la 4t edició de l’any vinent. Gràcies a tots i a totes per participar i al patrocinador d’aquest Torneig Nocturn, Les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà adscrita a la UAB.

Leave a Reply