Èxit total de la cursa solidària Metres de Vida!

By 22/06/2019General

Dissabte 15 de juny’19 es va celebrar la segona edició de la cursa Metres de Vida, una cursa solidària per a la lluita contra el càncer.
Aquesta cursa, organitzada per Teampartners i l’Associació Catalunya contra el càncer, va comptar amb la participació de més de 600 persones. Una xifra d’inscrits que gairabé dobla la participació de la primera edició i que va aconseguir recaptar 9000 euros que aniran destinats íntegrament a l’Associació Catalunya contra el càncer – AECC que lluita contra aquesta malaltia.

Des de bon matí el Parc de Can Vernet, en el centre de la ciutat, a tocar del barri de Coll Favà, ja es podien veure el preparatius d’una cursa que al vespre sortiria rodona en tots els aspectes (participació, solidaritat, ambient, amistat, esport, recaptació…)

Una de les novetats d’enguany va estar el canvi d’ubicació de la cursa que va passar de fer-se a Mirasol a venir cap el centre de Sant Cugat. Una altra novetat va ser la possibilitat de fer una caminada de 3 Km per a totes aquelles persones que no podien o no volien córrer però sí fer activitat física i col·laborar per la causa. D’aquesta manera el ventall de participació va ser molt més ampli amb: la cursa popular de 7 Km, la cursa infantil d’1 Km i la caminada de 3 Km.
A tots els qui van participar se’ls va obsequiar amb una samarreta commemorativa del Metres de Vida.

PREMIATS DEL SORTEIG

Alguns dels nostres col·laboradors ens han donat vals-restaurant per sortejar entre els participants, el resultat del sorteig ha estat el següent:

A partir del 18 de juliol ho podeu venir a buscar a les oficines de Teampartners (Plaça Pep Ventura, Local 5 de Sant Cugat del Vallès) de 9h a 18h fins el 2 d’agost.

Des de Teampartners volem agrair de tot cor la implicació de tots/es aquells/es que hi han col·laborat i que han fet possible que aquest esdeveniment esportiu solidari hagi estat un autèntic èxit i s’hagi arrelat entre la ciutadania d’una forma espectacular. Gràcies, milions de gràcies i ens tornem a veure l’any vinent.

Clica per veure les fotos de Toni Foixench
Clica per veure la notícia que ha publicat la Televisió Sant Cugat

 

Leave a Reply