Teampartners a la Festa de la Infància

By 18/06/2019General

El passat 16 de juny es va celebrar la 9a Festa de la Infància que organitza cada any la Penya Blaugrana Sant Cugat. L’esdeveniment esportiu va tenir lloc a la ZEM Can Magí, al camp de futbol on juga habitualment la Penya i va comptar amb la participació d’uns 700 infants.

La jornada anava adreçada a infants de 3 a 12 anys i va comptar un any més amb la presència de Teampartners, que enguany va organitzar una activitat esportiva amb diferents estacions/reptes on es buscava l’infant “més màquina humana” de la ciutat.

Així doncs, tots els qui hi van participar van haver de fer una prova de velocitat (cursa de 40 metres llisos), una d’habilitat/velocitat (amb ziga-zaga i tanques), una de força (llançament de pilota de 2 kg), una de tocs de pilota amb el peu durant 45 segons, una de triple salt i finalment una de resistència cooperativa on l’equip guanyador havia de clavar o ajustar-se al màxim al temps de les dues séries que feien.

La Festa de la Infància d’aquesta edició 2019 va consistir en diferents activitats esportives, tallers de formació valors i un bany d’escuma.

Ara que el fil conductor esportiu va ser el futbol, ja que l’organitzador de la Festa és la Penya Blaugrana Sant Cugat i van organitzar un torneig amb diferents escoles de la ciutat amb partidets de 10 minuts.

Per l’estació de Teampartners van anar passant un munt d’infants que volien demostrar que són unes autèntiques “màquines humanes”. Els guanyadors/es van estar aquests:
Prova de triple salt: Blai de l’escola Gerbert d’Orlhac amb una marca de 5’70 metres.
Prova de tocs de pilota amb el peu: Eric de l’escola Gerbert d’Orlhac amb 72 tocs.
Prova de llançament de pes amb una pilota de 2 Kg: Bruno Huertas de l’escola Pi d’en Xandri i Pau Garcia de l’escola Turó de Can Mates amb una marca de 8’20 metres.
– Prova de velocitat (40 metres llisos): Bruno Huertas amb una marca de 4’37 segons.
– Prova d’habilitat/velocitat: Ivan Molina de l’escola Collserola amb una marca de 14’78 segons.
– Prova de resistència cooperativa: L’equip de “Las Palomitas” format pel Tim de l’escola Santa Isabel i el Dídac i el Pol de l’escola Gerbert d’Orlhac amb un desfase de temps de 2 segons.
Als guanyadors se’ls va obsequiar amb el diploma de reconeixament de l’infant “Més Màquina Humana” de la ciutat i una motxilla-nevera.

Leave a Reply